10 nap van a Szőke Tisza táncversenyig

10 nap van hátra az idei Szőke Tisza nemzetközi táncversenyig, amely idén kétnapos lesz, 2015. június 20-án és 21-én rendezik meg a szegedi városi sportcsarnokban.

A versenyre folyamatosan regisztrálnak a párosok, a WDSF Openekre a meghirdetett 13 kategóriában már 130 nevezés érkezett 14 országból. A klubközi versenyeket - amelyre külföldi párosok is nevezhetnek - 9 kategóriában hirdették meg, ezekre eddig az MTáSZ nevezőprogramjában 34 magyar páros nevezett. A WDSF Openekre június 17-éig lehet nevezni, míg a klubközi versenyre a megszokott hétfő éjfél, azaz június 15-e a határidő.

Jelenleg a WDSF International Latin Open nevezési listája a leghosszabb, itt 22 páros neve szerepel, de népszerűek a senior versenyek is, a senior II. korosztály standard versenyére 13, a senior III. korosztályéra 14 kettős regisztrált 10 nappal a verseny előtt.

Az elmúlt években sok szép magyar eredménynek örülhetett a közönség a Tisza-parti városban, reméljük idén sem lesz ez másképp és a magyar élmezőnyhöz tartozó párok ott lesznek Szegeden.

A részletes versenykiírás ide kattinva olvasható, a Szőke Tisza táncverseny hivatalos honlapja ide kattintva érhető el.