50 nap a Latin Európa-bajnokságig!

2018. május 12-13-án rendezi meg a Valcer Táncstúdió és a Magyar TáncSport Szakszövetség Debrecenben a Főnix Csarnokban a Latin Európa-bajnokságot és a Főnix-kupa WDSF Open táncversenyt. Az ötven nap múlva kezdődő versenyre elindult a jegyértékesítés.

A szombati versenynapon a Latin Európa-bajnokság mellett Standard World Open és Senior I. Standard Open, valamint a 21 éven aluliak Standard Magyar bajnoksága szerepel a programban, míg vasárnap International Latin Open, Ifjúsági Latin és Standard Open, Junior II. Latin és Standard Open keretében, valamint a 21 éven aluliak Latin Magyar bajnokságán mérhetik össze tánctudásukat a párosok. 

latin európa-bajnokság, főnix kupa

A kontinensviadalra április 30-áig küldhetik el a nemzeti szövetségek a nevezéseiket, így májusra derül ki, hogy a tízszeres magyar bajnok Andrea Silvestri, Váradi Martina párosnak - és a másik magyar kettősnek - kik lesznek az ellenfelei.
2017-ben az Európa-bajnokságon döntőbe jutott Andrea Silvestri és Váradi Martina - a hatodik helyet szerezték meg -, így számukra idén is ez a cél és ennek teljesítéséhez, majd a minél jobb helyezés megszerzéséhez a hazai szurkolók támogatása is jól jöhet, erőt adhat.

A WDSF Open versenyekre május 9-éig várják a nevezéseket a szervezők, a nevezési díj 20 és 40 Euró között van kategóriától és a befizetés idejétől függően.

A belépőjegyek a szombati versenynapra a lelátóra 4.000-5.000-6.000 Ft-ba kerülnek, az asztal mellé szóló jegyek ára 15.000 Ft. Vasárnapra 2.500 Ft a belépőjegy. Online jegyvásárlás a jegy.hu oldalán: a szombati versenynapra, a vasárnapi versenynapra

A verseny hivatalos honlapja elérhető ide kattintva.