56. Harmónia Bál

2017. április 8-án 19 órától várja az 56. Harmónia Bál a táncolni vágyókat Budapesten. Ha egy olyan helyet keresel,  ahol a kultúra találkozik az ízléssel, akkor megtaláltad!

Az óbudai Folyondár Sportközpont küzdőtere igazi bálteremmé alakul erre az estére, a gyertyafényes asztalok mellett a hatalmas, színes fényekkel megvilágított táncparketten az ötvenes-hatvanas évek dallamai éppúgy felcsendülnek majd mint a vérforraló latin-amerikai ritmusok és az andalító standard melódiák. Lesz éjféli gyertyafénykeringő, hölgyválasz, fellépnek versenytáncosok, lesz elegancia, lesz stílus, de disco nem! Este 19 órától hajnali 1 óráig, mondhatni kifulladásig rophatják a táncosok az igazi fa parketten, éppen ezért a szervezők azt kérik, hogy mindenki vigyen váltás tánccipőt! Egy elegáns, nívós bálra az öltözet pedig nem is lehet más, mint a hölgyeknek kisestélyi vagy koktélruha, az uraknak pedig öltöny.

És ebben az évben újdonság, hogy Latin Barlang néven 20 órától 00:30-ig egy második teremben lehet táncolni salsát, merenguét, bachatát, mambót, sont, stb., mindenféle latin táncot! Így tehát egyszerre 2 teremben lehet adózni a társastánc élményének!
A pultnál ebben a teremben: DJ Dee (Salsa Diabolica) nemzetközi hírű latin DJ

Így tehát, aki éppen unja a keringőt, átlátogathat salsázni, azután ha megunta, visszatérhet a fő táncparkettre, és folytathatja, ahol abbahagyta!

A bálra belépőjegyek elővételben kaphatóak a Virányosi Közösségi Házirodájában, az Oktogon Tánccentrum recepcióján, és a Harmóniás táncórákon 3.500 Ft-os áron. A helyszínen is váltható belépőjegy 4.000 Ft-ért.

Aki biztosan szeretne asztalnál ülni, annak 1.000 Ft/fő asztalfoglalási díjat kell fizetnie a belépőjegy vásárlásakor. Aki nem foglalt asztalt előre, az a szabad helyek közül válogathat majd az est folyamán.

A Bálon lesz büfé, meleg ételekkel, szendvicsekkel, virslivel, üdítőkkel, egytál ételekkel.

További információ a bálról telefonon a +36 1/200-87-13-as telefonszámon, a Facebookon a Harmónia Táncklub oldalán vagy az 56. Harmóni Bál esemény alatt.

A helyszín, a Folyondár Sportközpont címe: Budapest, III. kerület, Folyondár u. 15.

(Forrás: Harmónia Táncklub)