A tánc által boldoggá tesszük az embereket

Az olasz Emanuele Magnasco és a magyar Németh Viktória néhány éve még egy szicíliai kisváros parketta nélküli termében edzett, de a kemény, kitartó munkájuknak köszönhetően ma már Houstonban élnek és a legnagyobb amerikai franchise táncstúdióval dolgoznak.

Munkájukról így vallanak: "Pro-am rendszerben tanítunk kicsiket és nagyokat, bárkit, aki táncolni szeretne. Nekünk ez nagyon fontos, mert tudjuk, hogy mennyi problémája van az embereknek nap mint nap, és nagyon örülünk, hogy a tánccal segíthetünk őket boldoggá tenni."

németh viktória, emanuele magnasco

Emanuele rengeteg versenyen járt már a tanítványokkal és nagyon jó eredményeik vannak a pro-am kategóriában, folyamatosan dobogós helyezéseket érnek el, showtánc kategóriában rendszerint nyernek is. Viktória készíti a sminkeket, ruhákat tervez a tanítványoknak és lelkesen szurkol a parkett széléről, feltéve ha ő is éppen nem táncol a feltörekvőben lévő férfi tanítványokkal.

A tánc a páros számára nem csak a munkát, hanem a karriert is jelenti. A korábbi Blackpool-győztes Nadia Eftedal az edzőjük, aki nem csak a fizikai felkészülésben segít hihetetlenül sokat, hanem a mentális felkészülésben is. Gyökeres változásokat köszönhet a kiváló táncosnak a páros, a munka gyümölcse pedig kezd beérni.

Eredményeikről így mesélnek: "a profi Fred Astaire versenyeken showtánc kategóriában megnyertük a területi bajnokságot, a nemzeti bajnokságon pedig döntőbe jutottunk. Latinból is egyre jobb eredményeket érünk el, mindig a dobogón állunk. Az elért eredményeknek köszönhetően alig várjuk a versenyeket, legyen az Amerikában vagy Angliában, mert nagyszerű csapattal dolgozunk együtt, akik mindenben támogatnak minket. Természetesen a család, az edzők és a szponzorok (Dress 4 Dance, Dance Naturals) maximális támogatása elengedhetetlen és fontos szerepük van abban, hogy egyre több és nagyobb sikereket érünk el."

németh viktória, emanuele magnasco

Emanuele és Viktória azt kívánja mindenkinek, hogy fedezzék fel a tánc szépségét, éljék át a tánc által a boldogságot és ezt adják tovább másoknak is, mert a boldogság a legfontosabb dolog a világon. Számukra a munka és a táncos karrier során is sokat jelent, hogy ebben segíthetnek másoknak.