Akrobatikus rock'n'roll: Európa-bajnoki ezüstérem Moszkvában

Oroszországban, Moszkvában rendezték meg az Akrobatikus rock'n'roll Serdülő Páros, a Junior Páros és a Felnőtt Páros Free Style Európa-bajnokságot, amelyen a magyar versenyzők egy ezüstérmet szereztek.

A Serdülő Páros Európa-bajnokságon a 27 fős mezőnyben két magyar páros is döntőbe jutott: Kovács Kornél és Szőke Kitti ezüstérmet szerzett egy ukrán páros mögött, míg Ancsák Attila és Ökrös Júlia az 5. helyen végzett. A negyeddöntőben Bíró Sebestyén és Sümeghy Vivien a 14., Pór-Zselinszky Benedek és Pap Linda a 15., Kulacs Kristóf és Fartek Réka a 21. helyen zárt. 

A Junior Páros Európa-bajnokságon 34 páros indult, Záhonyi Patrik Márk és Bradács Tamara bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg. Az eődöntőben Fodor Zsigmond Lázár és Kleizer Anna Evelin a 11. helyen végzett. A negyeddöntőben Poór Dániel és Bárdosi Violett a 19., Juhász Olivér és Németh Zorka Dorka a 20. helyen zárt.

A Felnőtt Páros Free Style Európa-bajnokságon a 26 fős mezőnyben Mészáros Gábor és Lengyel Bonita a 17., Karácsony Zsolt és Szabó Nikoletta a 24. lett a negyeddöntőben.

(Forrás: WRRC)