Az álmok valóra válnak...

Király Béla és táncos csapata egy bemutatóval érkezik a Bethlen Téri Színházba: Az álmok valóra válnak... című produkció - a Style and Passion Dance előadásában - 2015. április 17-én látható a Bethlen téren. 

Az álmok arra valók, hogy betörjenek a valóságba, kegyetlen hirtelenséggel belevájjanak a valóság szövetébe: energiát, fényt, eredetiséget leheljenek belé, amikor a középszerűség, a csúfság, az ostobaság sarába süpped. Egy kislány megálmodta, hogy híres táncos lesz. Történetünk nagyon mai és valóságosan mutatja be, hogy milyen nehézségeken, buktatókon keresztül juthatunk el a világot jelentő deszkákhoz, de ha hiszünk benne, akkor az álmunk valóra válik.

király béla az álmok valóra válnak

"Én büszkén odaállok azok mellé is, akik még nem profik, hiszen az ember csak akkor fejlődik, ha bedobják a mélyvízbe. Sokkal többre becsülöm azt az ember, aki nem adja fel és küzd, mint azt aki tehetséges, de nincs meg benne a szakmai alázat." (Király Béla koreográfus) 

Szólisták: Kurta Gabriella, Merits Lilla, Szabados Tímea, Vellai Ivett, Klajkó Szandra, Varga Eszter, Győri Ádám, Balázs Dávid, Taba Zsolt, Hunyadi Balázs; továbbá a Style and Passion táncosai: Szabó Nikolett, Bor Klára, Simon Anna, Hluskó Anett, Lódi Erika, Bajcz Alexandra, Rigó Anna, Elek Kíra, Skoperda Nóra, Fábián Nikolett, Farkas Zoltán 

További információ, jegyvásárlás a Bethlen Téri Színház weboldalán.

Az előadás időpontja: 2015. április 17. 19:30

Az előadás helyszíne: Bethlen Téri Színház - Budapest, VII. kerület, Bethlen Gábor tér 3. 

(Forrás: Meszes Timea - Bethlen Téri Színház)