Brno Open 2014 - aranyérem vasárnap is

A csehországi Brno-ban megrendezett WDSF Openen a szombati jó szereplés után vasárnap is szép magyar eredmények születtek.

A Junior II. Standard Openen 42 páros indult, köztük három magyar. A junior II. korosztály magyar bajnoka Kulják Krisztián és Bálint Nikoletta bejutott a döntőbe és ott őket látták a legjobbnak a bírók, aranyérmet szereztek. Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra elődöntős volt, a 20. helyen zártak, míg Szabó Noel és Mátyus Maja a 30-31. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 36 fős mezőnyben az ifi standard magyar bajnok Sorin Neagu és Elek Réka döntőbe jutott és a 4. helyet szerezték meg.

A Junior I. Standard Openen 23 induló közül a junior I. korosztály magyar bajnoka Rischák Balázs és Dajka Csenge a 4. helyen végzett.

A Latin World Openen 70 páros lépett parkettre, négy magyar páros volt a mezőnyben. Zilahi Szabolcs és Mikes Anna éppen csak lemaradt az elődöntőről - egyetlen x-en múlott a továbbjutásuk - a 25-26. helyet szerezték meg. Forgách György és Sipos Viktória is a legjobb 48 között fejezte be a versenyt, ők a 39. helyen zártak. Fonyó Sebastian és Guttengéber Marietta a 62., Tímár Attila és Szalontai Kata a 65. lett. 

A brno-i Latin World Opent a világbajnok, olasz színekben versenyző Aniello Langella, Khrystyna Moshenska kettős nyerte meg a moldáv színekben induló Gabrielle Goffredo, Anna Matus és az ukrán Roman Gerbey, Vera Bondareva duó előtt.

(Forrás: WDSF)