Bronzérmes lett a Zilahi, Mikes duó Pozsonyban

Pozsonyban rendeznek WDSF Opent a hétvégén, a közeli szlovák fővárosba több magyar páros is elutazott, hogy az ünnepek előtt még versenyezzen egyet. 

A Latin Openen a 23 indulót számláló mezőnyben nyolc magyar kettős mérettette meg magát. Zilahi Szabolcs és Mikes Anna hasonlóan a kolozsvári debütáló versenyükhöz bejutottak a döntőbe, de itt már a dobogóra is felállhattak, bronzérmet szereztek egy szlovák és egy luxemburgi duó mögött. A középdöntőben a Zilahi, Mikes kettősön kívül három magyar páros táncolhatott: Fáskerti Zsolt és Ocsovszki Eszter a döntőről éppen csak lemaradva a 7-8. helyen végzett, Schreiner Balázs és Balogh Diána a 9. Tímár Attila és Szalontai Kata a 10-11. helyet szerezte meg. Király Márk és Kaldenecker Enikő a 14., Gellai Tamás és Vorobchenko Darya a 15., Paszternák Christopher és Magnucz Dóra a 18-19., Petar Marjanovic és Kuti Kamilla a 22. lett.

Az ifjúsági Standard Openen két magyar páros volt érdekelt, a 14 fős mezőnyben a Marjanovic, Kuti kettős a 9. a Király, Kaldenecker duó a 14. helyen végzett.

(Forrás: WDSF)