Buda Open: a latin magyar bajnok is ott lesz

A világklasszis hazai páros is elindul a II. Buda Openen! A szervezők információi szerint a kilencszeres latin magyar bajnok Andrea Silvestri, Váradi Martina - akik jelenleg Kínában versenyeznek - is ott lesz Budaörsön a II. Buda Openen, amelyet 2017. április 29-én és 30-án rendeznek meg. 

Andrea Silvestri és Váradi Martina tavaly is parkettre lépett a Buda Openen, akkor meg is nyerték az amatőr latin Open versenyt. A páros azóta számos remek eredményt ért el, így ennek köszönhetően jelenleg a világranglista 7. helyén állnak a mintegy 3000 páros közül. A Magyar TáncSport Szakszövetség a napokban jelentette be hivatalosan is, hogy a kilencszeres magyar bajnok tagja a Világjátékokra utazó keretnek, így Váradi Martináéknak sűrű a versenynaptárjuk. A páros férfitagja olasz, de 2016-ban megkapta a magyar állampolgárságot, ezzel minden akadály elhárult az elől, hogy ott legyenek a világ legjobb táncosai között a wroclawi parketten. A lengyelországi városban rendezik meg ugyanis a Világjátékokat július végén.

Andrea Silvestri és Váradi Martina tavaly a közönség egyik kedvenc párosa volt a Buda Openen, világklasszis koreográfiáik magával ragadóak, és táncaikban kiválóan ötvözik a művészetet és a sportot. Idén is érdemes lesz kilátogatni Budaörsre és élőben megcsodálni őket.

A II. Buda Opennel kapcsolatos hírek, és jegyinformációk megtalálhatók a verseny hivatalos honlapján, a www.budaopen.hu -n.

(Forrás: Buda Open)