Buda Open: a Silvestri, Váradi páros is indul

A nyolcszoros latin magyar bajnok páros is indul az áprilisi Buda Openen! Andrea Silvestri és Váradi Martina a legjobb magyar kettős latin táncokban, a világranglistán az előkelő 7. helyen állnak.

A Buda Opent idén először rendezik meg, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban várhatóan 400 páros lép majd parkettre április 23-án és 24-én. A verseny előtt három héttel már több mint száz nevezés érkezett a meghirdetett 13 kategóriában, így a szervezők joggal remélhetik, hogy több száz kettőst láthatnak vendégül.

A rangos nemzetközi táncversenyen a közönség több európai TOP-páros produkcióját is láthatja, köztük az utóbbi időben egyre jobb formában lévő Andrea Silvestri és Váradi Martina táncában is gyönyörködhet. A nyolcszoros magyar bajnok páros tavaly a világkupát és Európa-kupát is megnyerte. A nagy nemzetközi versenyeken rendre jól szerepelnek, így nem csoda, hogy a Buda Open szervezői úgy döntöttek, hogy ők szerepeljenek az esemény hivatalos plakátjain.

buda open

Az I. Buda Openen az utánpótláskorú versenytáncosoktól a seniorokig több kategóriában mérettetnek meg majd a táncosok. A verseny kiemelt kategóriáinak besorolása WDSF International Open, így sok világranglista ponttal gazdagodhatnak a párosok.

További hírek és jegyinformációk a verseny hivatalos weboldalán a www.budaopen.hu portálon.

(Forrás: SporTime)