Dancing with the Stars: a második évad táncosai

Ősszel érkezik a képernyőre a Dancing with the Stars második évada, ma az is kiderült kiket láthatnak a nézők a TV2 táncos showműsorában. A profi táncosok között négy csere történt, a hölgyeknél három, míg az uraknál egy új szereplője lesz a műsornak. Természtesen idén is változatos körből érkeznek a híres emberek, sportolótól műsorvezetőn át színészig széles a paletta.

A második évadban ismét parkettre lép a profi táncos hölgyek közül  Lissák Laura (1. évad - Tóth Dávid), Mikes Anna (1. évad - Noszály Sándor), Stana Alexandra (1. évad - Győrfi Dániel), míg Keresztszegi Ramóna, Szécsi Debóra és Szőke Zsuzsanna ebben az évadban mutatkozik be. Az uraknál egy új szereplő lesz Márki Norbert személyében, míg Baranya Dávid (1. évad - Détár Enikő), Hegyes Bertalan (1. évad - Gelencsér Tímea), Köcse György (1. évad - Pásztor Anna), Andrei Mangra (1. évad - Gabriela Spanic) és Suti András Zsolt (1. évad - Osvárt Andrea) visszatér a parkettre.

Az első évadot Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea nyerte meg, Andrei Mangra és Gabriela Spanic a második, Köcse György és Pásztor Anna a harmadik helyen végzett a szavazatok alapján. Érdekesség, hogy az első adában kiesett, majd a járvány miatt újra versenybe szálló Győrfi Dániel és Stana Alexandra egészen a döntőig menetelt és negyedik lett.

A második évad sztár táncosai: Kozma Dominik vb és EB-érmes úszó, Dobó Kata színésznő, rendező, Árpa Attila színész, rendező, producer, Tóth Andi énekesnő, X-Faktor győztes, Kinizsi Ottó színész, rendező, Metzker Viktória DJ., Kamarás Iván színész, Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Cooky műsorvezető, lemezlovas, Nagy Réka modell, műsorvezető, Kempf Zozó BMX versenyző, influencer, Demcsák Zsuzsa modell, műsorvezető.

A második évad párosai:
- Kozma Dominik és Lissák Laura
- Köcse György és Dobó Kata
- Árpa Attila és Stana Alexandra
- Andrei Mangra és Tóth Andi
- Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna
- Márki Norbert és Metzker Viktória
- Kamarás Iván és Mikes Anna
- Baranya Dávid és Hevesi Kriszta
- Cooky és Szécsi Debóra
- Hegyes Bertalan és Nagy Réka
- Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna
- Suti András és Demcsák Zsuzsa

Videók a táncosokról a TV2Play oldalán.

(Forrás: TV2)