Döntős helyezés Mariborból

A hétvégén megrendezett WDSF Openek közül a szlovén versenyen lépett parkettre több magyar páros. Mariborban több jó eredmény is született.

Hidi Balázs és Szőke Zsuzsanna az Ifjúsági Latin Openen a 38 fős mezőnyben bejutott a döntőbe és végül az 5. helyen zárt, úgy, hogy egy betegséggel is küzdöttek a verseny során, amely jelentősen befolyásolta a teljesítményüket.

A Latin World Openen 96 páros indult el, közülük négyen a magyar színeket képviselték. Cseke Zsolt és Anzhela Kuryshova bejutott a középdöntőbe, de a döntőbe már nem sikerült továbblépni, a 7. helyet szerezték meg. Süttő Roland és Tombácz Anikó az elődöntőről éppen csak lemaradva a 25. helyen végzett, Turcsány Gergely és Bendó Csilla a 43-44., Balázs Zsombor és Youssef Adelina az 55-56. helyen zárt.

Junior II. Standard Openen Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 31 fős mezőnyben az elődöntőig jutott, a 16. helyen zártak.

A Senior I. Standard Openen Asztalos Zoltán és Kissné Szegedi Zsuzsanna a 16. lett a 20 fős mezőnyben.

Szombaton a Standard World Open 80 indulója közül az ifjúsági standard magyar bajnok Bencze István és Kilin Dóra a 36., Balázs Zsombor és Youssef Adelina a 39-44. helyet szerezte meg. 

A Bencze, Kilin páros az Ifjúsági Standard Openen a 34 fős mezőnyben bejutott a középdöntőbe és a 8. helyen végzett.

A Latin Rising Star versenyen 44 páros indult, Szabó Gábor és Pollák Anna az elődöntőig jutott, a 15. helyet szerezték meg.

(Forrás: WDSF)