DWTS: a hatodik adásban Istenes László és Czina Boglárka búcsúzott

Dancing With The Stars hatodik élő show-jában Brodway musical zenékre táncoltak a párosok. Tóth Dávid és Lissák Laura ismét parkettre léphetett a kényszerpihenő után.

A hatodik adás első produkciója egy jive volt a múlt héten a zsűritől maximális pontot szerző Suti András és Osvárt Andrea előadásában. Győrfi Dániel és Stana Alexandra egy Cha-cha-chát, Tóth Dávid és Lissák Laura egy Rumbát táncolt, majd következett Baranya Dávid és Détár Enikő Charlestonja.  Istenes László és Czina Boglárka egy Quickstepben, Andrei Mangra és Gabriela Spanic egy Foxtrottban, Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea  egy Paso doble-ban, míg Horváth Tamás és Sipos Viktória egy Sambában bontakozhatott ki. A táncok sorát Köcse György és Pásztor Anna egy Bécsi keringővel zárta.

Ezen az estén Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea kapta a legtöbb pontot - a maximális negyvenet - a zsűritől, míg a nézői szavazatokkal való összesítés után Suti András és Osvárt Andrea, valamint Istenes László és Czina Boglárka került a veszélyzónába. A két páros közül Istenes László és Czina Boglárka kapta a kevesebb voksot a második körös szavazáson, így ők már nem táncolhatnak a jövő héten.

A produkciók visszanézhetők ide kattintva.