DWTS: a hatodik adásban Köcse György és Dobó Kata búcsúzott

A Dancing with the Stars hatodik élő show-ja a Hello Halloween alcímet kapta, ahol mindenféle félelmetes szörnyek, zombik keltek életre a táncparketten.

A kísérteties estét Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna nyitotta meg egy Showtánccal, amelyet Hegyes Bertalan és Nagy Réka Tangója, valamint Kamarás Iván és Mikes Anna Rumbája követett. Köcse György és Dobó Kata Cha-cha-chát hozott ezen az estén, Árpa Attila és Stana Alexandra Kortárs tánccal, Andrei Mangra és Tóth Andi Paso doble-val, míg Kozma Dominik és Lissák Laura Bécsi keringővel igyekezett megrémiszteni a zsűrit és a nézőket.

A zsűri pontszámai alapján ezen az estén is hármas holtverseny alakult ki az élen Kozma Dominik és Lissák LauraAndrei Mangra és Tóth Andi, valamint Kamarás Iván és Mikes Anna között, míg Hegyes Bertalan és Nagy Réka, valamint Köcse György és Dobó Kata került a veszélyzónába. A nézők szavazataival való összesítés alapján Köcse György és Dobó Kata valamint Árpa Attila és Stana Alexandra került a kiesés szélére. Az újabb néző szavazatok Árpa Attila és Stana Alexandra párosát mentették meg, így Köcse György és Dobó Kata búcsúzott a versenytől.

A következő héten jön a riszaviadal, szerepet kap az első évad hat versenyzője is és jön a párbaj. A párbaj párosítása: Kamarás Iván és Mikes Anna "ellenfele" Árpa Attila és Stana Alexandra, Hegyes Bertalan és Nagy Réka ellenfele Andrei Mangra és Tóth Andi, míg Kozma Dominik és Lissák Laura ellenfele Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna. 

A produkciók ide kattintva újra megnézhetők.