DWTS: az ötödik adásban Noszály Sándor és Mikes Anna búcsúzott

A koronavírus továbbra is "beleszól" a Dancing With The Stars műsorába: Osvárt Andrea kéthetes kényszerszünet után visszatérhetett a parkettre, Tóth Dávid azonban ezen a héten csak otthonról figyelhette a showműsort. A hét témája az Időutazás volt, az elmúlt évtizedek nagy slágereiből válogattak zenéket a párosoknak.

Az ötödik adást Köcse György és Pásztor Anna Sambája nyitotta, amelyet egy másik latin tánc, a Cha-cha-cha követett Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea előadásában. Istenes László és Czina Boglárka - aki szintén a vírus miatti kéthetes kényszerpihenő után táncolhatott újra - Disco tánccal lépett a parkettre, őket Noszály Sándor és Mikes Anna követte egy Showtánccal. Baranya Dávid és Détár Enikő Foxtrottot, Győrfi Dániel és Stana Alexandra Paso Doblét, Horváth Tamás és Sipos Viktória Quickstepet, Suti András és Osvárt Andrea Bécsi keringőt hozott erre az estére, amelyet Andrei Mangra és Gabriela Spanic Argentin Tangója zárt.

Egy különleges produkció is volt ebben az adásban: a világhírű látványszínház, az Attraction mutatta be a tánc történetét néhány percbe sűrítve.

Ezen az estén megszületett a műsor első maximális pontszáma: Suti András és Osvárt Andrea a zsűri minden tagjától tíz pontot kapott a táncára. A mezőny végére Noszály Sándor és Mikes Anna, valamint Istenes László és Czina Boglárka került a zsűri értékelése alapján és ez a két páros lett veszélyzónás a nézői szavazatok beérkezése után is. A műsortól Noszály Sándor és Mikes Anna búcsúzott a nézői szavazatok alapján. 

A produkciók visszanézhetők ide kattintva.