Egy arany seniorban és 4. hely World Openen

A hétvégén Németországban és Belgiumban rendeztek WDSF Open versenyt, mindkét helyen volt magyar versenyző, és most sem maradtunk érem nélkül. Belgium két világbajnokságnak is otthont adott, Senior I. Tíztáncban nem, de Senior III. Standard táncokban volt párosunk, Kránicz József és Dobó Erika képviselte a magyar színeket.

Antwerpenben a Senior III. Standard világbajnokságon 157 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika redance nélkül jutott be a második fordulóba, innen azonban már nem tudtak továbblépni a legjobb 50 közé, a 65-67. helyen zárták a világbajnokságot.

A Senior I. Standard Openen a 35 fős mezőnyben Balogh Csongor és Szabó Anita folytatva tavalyi sikerszériáját, ismét aranyérmet szerzett.

Tíztánc Openen 14 páros indult, Filotás Márk és Barkóczi Zsófia bejutott a középdöntőbe és a 10. helyen végzett

Németországban, Pforzheimben a Latin World Openen a 61 fős mezőnyben a latin világranglistán 15. helyen álló Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és nagyon szoros versenyben a 4. helyet szerezte meg. A versenyt a német színekben induló Marius Andrei Balan és Khrystyna Moshenska nyerte, a decemberben összeállt párosnak ez volt az első közös versenye.

(Forrás: WDSF)