European Bellyness Flashmob – Az Egység

2015. június 27-én rendezik a A Mozgás éjszakáját, amelyet egy táncos flashmob nyit meg a budapesti Hősök terén.

Június utolsó szombatján a 2014. ősze óta készülődő European Bellyness FlashMob táncosai színpaddá varázsolják a budapesti Hősök terét. Alig két hónap van addig, hogy a hastáncosok, a más stílusokból érkező táncosok és laikusok megérezzék, micsoda ereje van a zenének, a tömegnek, a táncnak. De még két hónap van arra, hogy bárki csatlakozzon hozzájuk. Egy hétköznapi nő, egy anya nagy álmával kezdődött, és az álomból valóság lesz vagy talán még annál is több: egy nyitány.

2015. június 27-én A Mozgás Éjszakája támogatásával az álom sok ezer ember szeme láttára életre kel, érzések ébrednek, selymek libbennek, angyalok szárnyai nyílnak. Nem, ez nem csak egy hagyományos flashmob lesz. Habár a táncosok többsége amatőr, talán még sosem táncolt előtte, éppen ezért amit mutatnak, hatalmas értékkel bír majd. Aki a táncosoknak segítséget, koreográfiát és kitartást nyújt: Tóth Tímea Sharyam.

Légy köztük, ne félj megmutatni magad, ne félj táncolni még akkor sem, ha nincs előképzettséged, mert Téged is szeretettel várnak a következő gyakorlásukon!

A következő próba időpontja: 2015. május 17. 16:30-18:00

A próba helyszíne: Budapest, VII. kerület, Murányi utca 10.

Jelentkezni lehet Gergely Orsolya főszervezőnél e-mailben a bellynessfm@gmail.com címen.

Az esemény közösségi oldala: Facebook - European Bellyness Flashmob

(Forrás: Gergely Orsolya)