Farsangi Tánc Party a Lobo Latinoval

2020. február 29-én ismét táncparti lesz a Pestújhelyi Közösségi Házban, ezúttal a farsang jegyében. A Dancing Queen Tánciskola és a Pestújhelyi Közösségi Ház által közösen szervezett 19 órakor kezdődő eseményen élőben zenél a Lobo Latino zenekar.

A Dancing Queen Tánciskola vezetője, Katona Zsuzsa Viktória elmondta, hogy szeretett volna elsősorban a tanítványainak egy kötetlen táncos estét szervezni, ahol kulturáltan szórakozhatnak. A közösségi ház partner volt a kezdeményezésben és már tovább is gondolták ezt a kezdeményezést, szeretnék rendszeressé tenni a táncos estéket és a kerületben élőket is bevonni. Januárban mintegy száz ember vett részt az első táncpartin és hasonló létszámra számítanak most is. Kényelmesen egyébként nagyjából százhúsz-százharminc ember fér el a közösségi házban.

A 19 órakor kezdődő szombati táncparti a farsang jegyében zajlik majd, beöltözni nem kötelező, de a legjobb három jelmezt díjazzák a szervezők. Lesz egy kis tánctanítás is, így érdemes időben érkezni.

Az élő zene mindenképpen különleges hangulatot ad az estének, a zalaegerszegi Lobo Latino zenekar zenélt már táncversenyeken is és rendszeresen fellépnek fesztiválokon, táncos rendezvényeken, a közönséget hamar meghódítják bármerre járnak, így történt ez a XV. kerületben is január végén. A latin zene – rumba, samba, salsa stb… - mellett a standard zene is megtalálható a zenekar repertoárjában és játsszák a populárisabb slágereket is táncritmusban.

A belépőjegy az estre 2.000 Ft-ba kerül. Asztalt foglalásra is van lehetőség korlátozott számban, előzetesen telefonon a 06-1-410-7169 számon lehet ezt megtenni. Büfé működik a rendezvény ideje alatt.

Csatlakozz a Facebook eseményhez ide kattintva.