Félévzáró gála a Fordan Táncklubnál

Látványos gálával zárja a pécsi Fordan Táncklub a jubileumi évének első félévét és tavaszi versenyidényét, 2018. június 17-én, vasárnap 16 órától több, mint 300 fiatal népesíti be a Lauber Dezső Sportcsarnokot. A pécsi táncosokon kívül, a klub pécsváradi, bólyi, szajki fiataljai és szerepelni fognak.

A Fordan Táncklub Tanévzáró Gáláján összesen 310 táncos 51 podukcióval fog bemutatkozni a kétszer másfél órásra tervezett programon. Fellépnek az akrobatikus rock ’n’ roll párosok és leányformációk minden korosztályban, bemutatkoznak a Fashion Dance csoportok. A gála legifjabb szereplői a manó tornások és az apro(c)k rock ’n’ roll táncosok lesznek, akik nagyrészt a 4-6 éves korosztályt képviselik. Az első részt az Európa-bajnok Elysium felnőtt női nagyformációs csapata nyitja és az idei versenyévad legsikeresebb női csapata, az ICONIC zárja. A második rész nyitószáma pedig a legaktívabb és legeredményesebb fashion dance csapat lesz, az Illusion. A műsorszámok a Pécsi Fordan Táncklub 14 oktatójának, edzőjének és asszisztensének munkáját dicséri. 

fordan táncklubr

A rendezők ezúttal is számítanak a közönség aktivitására: a gála ideje alatt szimpátiaszavazásra lesz lehetőség a közönség részéről. Este 7 körül derül ki, hogy ki a nézők kedvenc csoportja, párosa, vagy táncosa, aki egy különleges serleggel lesz gazdagabb. Mint minden Fordanos rendezvényen, ezúttal is értékes ajándékokat, utazásokat, utalványokat sorsolnak ki a rendezők a lelkes szavazók közt.

A Tanévzáró Gálával azonban még nem ér véget teljesen a tavaszi szezon, hiszen a Magyar Látványtánc Sportszövetség Európa-bajnokságára, amelyet ezúttal Brassóban rendeznek, az egyesület négy csapata is kvalifikálta magát, így júniusban még folytatódik a felkészülés a kontinensviadalra.

(Forrás: Fordan Táncklub - Papp Viktor)