Fiatal táncosok a Süss fel nap programban

A TV2 idén is meghirdette a Süss fel nap programját, amely idén a tehetséget, a tehetséggondozást állította a középpontba. A programba kizárólag 14 éven aluli különlegesen tehetséges gyerekek kerülhettek be pályázat útján. A jelentkezés november 2-áig zajlott és a legjobb 10 pályázó közé bekerült a Gál Krisztián, Pindur Cintia versenytáncos pár is.

A páros a a Junior II. korosztályban versenyez, jelenleg C osztályban. Október óta táncolnak együtt, még csak néhány versenyen vannak túl, a saját korosztályukban négyszer állhattak a dobogó tetejére, míg egy korosztállyal feljebb, az ifik között két dobogós helyet szereztek. A következő céljuk, hogy december elején a C osztályos országos bajnokságon jól szerepeljenek. Korábbi táncpartnereikkel egyébként mindketten sok remek eredménnyel büszkélkedhetnek.

A TV2 Facebook oldalán 2014. december 14-éig lehet szavazni a legjobbnak ítélt tíz ifjú tehetségre, köztük Krisztiánra és Cintiára. Naponta (24 óránként) egyszer lehet szavazni. A szimpátiaszavazás és a program kuratóriumának sorrendje alapján ítélik majd oda a 3 millió forintos díjat a tehetségeknek.

Szavazzunk az ifjú táncosokra, hogy ők nyerjenek!