Formációs érmek Ausztriából

Ausztriában, Perchtoldsdorfban magyar csapatok részvételével rendezték meg a Dance Cup 2019 formációs táncversenyt a hétvégén, amelyen több magyar érem is született.

A Bundesliga Latin 1. osztályban a 9 fős mezőnyben a  zalaegerszegi Gála TE A csapata az About Us koreográfiával az 5. helyen végzett.

A Bundesliga Latin 2. osztályban a 6 fős mezőnyben a szegedi Forma TSE Táltos csapata A csavargó koreográfiával a 6. helyen zárt.

Standard formációs verseny 4 fős mezőnyében a Forma TSE Táltos csapata a Dark Horse koreográfiával bronzérmet szerzett.

A Latin Hobby ligában 3 csapat indult, a Botafogo TSE Senior formációja - In Memoriam George Michael koreográfia - aranyérmes lett.

A Lányformációs verseny 5 fős mezőnyében az Oktogon TC két csapattal indult, a Junior formáció, a Poison ezüst, a gyerek Crazy formáció bronzérmet szerzett.

gála te

forma tse

botafogo te

oktogon tx 

Szlovákiában, Pozsonyban is jól szerepeltek a zalaegerszegi Gála TE formációi a hétvégén: a "European of creative ballroom formation" elnevezésű táncversenyen a klub 3 csoportja vett részt. Junior korosztályban a Queen című koreográfia aranyérmes lett, míg ugyanebben a kategóriában a gyermek korcsoportú tagok által bemutatott The greatest showman című koreográfia a 7. helyen végzett a résztvevő 9 csapatból. A felnőttek között a lányformációs csapat a Kiss című koreográfiával az első helyet szerezte meg.

gála te

Az információkat és a képeket köszönjük Kuzma Péternek és a Gála TE-nek!