German Open: egy elődöntő a 3. napon

A German Open harmadik versenynapján megkezdődött a Latin Grand Slam verseny, amelyen a kiemeltek nélkül több mint kétszáz páros indult. 

A Latin Grand Slam első fordulójában 224 kettős lépett parkettre, Kaszás Richárd és Foteini Pangea továbbjutott a következő körbe, míg Pölyhe Máté és Nagy Evelin az első fordulóban búcsúzott. Az egy és két csillagos kiemelt párosok - köztük Andrea Silvestri és Váradi Martina - csak pénteken kapcsolódnak be a versenybe.

A Profi Latin Super Grand Prix 47 fős mezőnyében Süttő Roland és Tombácz Anikó az elődöntőig jutott, a 18. helyet szerezték meg. Nagymihály Balázs és Horváth Zsófia az első körben fejezte be a szereplését, ők a 36. helyen zártak.

A Junior I. Latin versenyben 86 páros indult, Urbán István és Urbán Lilla a második fordulóig jutott, a 31-32. helyen végeztek egy orosz duóval holtversenyben.

A Felnőtt A Latin versenyben a 142 fős mezőnyben Kaszás Richárd és Foteini Pangea a harmadik fordulóban a legjobb 49 között fejezte be a szereplését, a 32. helyet szerezték meg. Pölyhe Máté és Nagy Evelin a második körig, a legjobb 97-ig jutott, ők a 77. helyen zártak.

(Forrás: WDSF, GOC)