German Open: két elődöntő a 3. napon

A stuttgarti German Open harmadik versenynapján megkezdődött a Latin Grand Slam verseny, a kiemeltek - köztük a magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina - ma még nem léptek parkettre. A csütörtökön versenyző magyar párosok közül ketten elődöntőbe jutottak.

A Profi Latin Super Grand Prix 51 fős mezőnyében a profi latin magyar bajnok Süttő Roland és Tombácz Anikó bejutott az elődöntőbe és ott a 20. helyet szerezte meg.

A Gyerek I. Latin versenyen a 32 fős mezőnyben Annus László és Bényi Hanna Kamilla a 32. lett. A Gyerek I. Hattánc versenyben az Annus, Bényi páros a 31 induló között a 28. helyen végzett.

A Latin A osztályos versenyen a 150 induló között öt magyar páros volt.Az ifjúsági korú Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott a 26 fős elődöntőbe, ahol a 24. helyet szerezték meg. Bődi Dénes és Pap-Gyurits Diána a 3. körig, a legjobb 50-ig jutott, ők a 46. helyen zártak. Széles András és Meszlényi Viktória a 2. fordulóban, a legjobb 96 között búcsúzott, a 68-72. helyen végeztek. Az első fordulóban ért véget a verseny Bazsik István és Králik Kamilla (118-119. hely), valamint Szabados Patrik és Kersák Dóra (135-136.) számára.

A Latin Grand Slamen Széles András és Meszlényi Viktória, valamint Bődi Dénes és Pap-Gyurits Diána bejutott a második fordulóba, Szabados Patrik és Kersák Dóra az első körben búcsúzott.

(Forrás: WDSF, GOC)