German Open: középdöntők az utolsó napon

Utolsó versenynapjához érkezett a German Open, amelyen zárásként két középdöntős és egy elődöntős helyezést szereztek a magyar táncosok.

A Standard Grand Slam 229 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a 3. körig jutott, a 98-101. helyen zártak holtversenyben egy japán, cseh és egy német párossal.

A Senior I. Latin Open 62 fős mezőnyében három magyar kettős volt, kettő közülük középdöntőbe jutott. Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia a 9-10. helyet szerezte meg egy portugál duóval holtversenyben, míg Kovács Máté és Makai Zsuzsa a 11. helyen végzett. Szilvási Ádám és Kocsis Katalin egy svájci kettőssel holtversenyben a 49-50. helyen zárt.

Az Ifjúsági Tíztánc versenyen Szalai Dénes és Balla Petra a 2. körben, a legjobb 49 között búcsúzott, a 38-39. helyet szerezték meg holtversenyben egy orosz párral, Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta számára az első forduló jelentette a végállomást, a 65-67. helyen zártak holtversenyben egy finn és egy hong-kongi kettőssel.

A Junior I. Standard verseny 69 fős mezőnyében Urbán István és Urbán Lilla bejutott az elődöntőbe és a 18. helyet szerezte meg.

A Gyerek II. Latin versenyben induló 76 páros között Czéh Barnabás és Pitonya Fruzsina Anikó az 55. lett.

A Boogie-Woogie Európa-bajnokságon a 32 fős mezőnyben Pető Gábor és Gölöncsér Adrienn a 27., Schmidt Gábor és Schmidt-Vachtler Erzsébet a 28. helyen zárt.

(Forrás: WDSF, GOC)