Indul a Csillag születik döntő - szurkoljunk a Latin Carnevalnak

latin carneval

Több ezer jelentkező közül kerültek ki a Csillag születik című tehetségkutató műsor döntősei, akik között ott van a Latin Carneval is. A csapatot nyolc versenytáncos alkotja, a négy hölgy és a négy úr igen komoly táncos eredményekkel büszkélkedhet, és ezeket a sikereket évek kemény munkájával érték el. Bajnoki címeket már szereztek a parketten, azaz a pontozókat meggyőzték arról, hogy kiválóan táncolnak, és most az a kérdés, hogy sikerül-e elvarázsolni néhány perc alatt táncukkal a tévé előtt ülő nézőket. A válogatókon a zsűrit már meggyőzték, hogy ott a helyük a legjobbak között. És ami biztos, a barátok, ismerősök és a versenytáncos társadalom a csapat mellett áll, ez a közösségi portálok hozzászólásaiból is láttszik. 

A Latin Carneval igazi színt vitt a színpadra a válogatókon, a nyolc táncos látványos és hatásos koreográfiával örvendeztette meg a zsűrit és a nézőket a helyszínen és a tévé előtt egyaránt. Nehéz műfaj a csoportos, show tánc, hiszen több ember mozgását kell összehangolni. A Latin Carnevalnak eddig ez jól sikerült, hamarosan az is kiderül, hogy folytatják-e ezt a kiváló sorozatot. Nagyon sokat készültek az élő döntőre, rajtuk nem fog múlni semmi... Szurkoljunk együtt nekik!

A Latin Carneval tagjai: Kovács Nikoletta, Lovászi Orsolya, Papp Melinda, Szögi Szilvia, Józsa Vendel, Magócsi Norbert, Schreiner Balázs és Valc Szabolcs.