Két hét múlva ismét Tánciskolák éjszakája!

2014. szeptember 12-én ötödik alkalommal rendezik meg a Tánciskolák éjszakáját, táncra csábítva kicsiket és nagyokat egyaránt. Az idei év az Éjszaka varázsa mottót kapta és kétség sem férhet hozzá, hogy a kapuikat kitáró tánciskolák elvarázsolják majd a résztvevőket.

Évről-évre egyre többen vesznek részt a tánciskolák éjszakáján, idén eddig 19 tánciskola csatlakozott az eseményhez, többségük a fővárosban van, de Orosháza, Szentes és Szeged is várja a tánc iránt érdeklődőket. Többféle stílust lehet majd kipróbálni a különböző helyeken, a társastánctól a salsán át a kortársig.

A tánciskolák saját helyszínein kívül 18 órától 21 óráig a WestEnd bevásárlóközpont Millenium udvara, valamint az Eiffel tér is színes programokkal várja az érdeklődőket, többek között a Szombat esti láz című szórakoztató showműsorból jól ismert Keleti Andreával, Angyal Andrással is találkozhatnak, akik ellátogatnak ide.

A legtöbb tánciskolában az ingyenes órák mellett kedvezményes bérletvásárlásra is lesz lehetőség, sőt a frissen megtanult lépéseket akár rögtön ki lehet próbálni egy igazi táncos buliban is!

További részletes információk az iskolákról és a programokról a Tánciskolák éjszakája hivatalos weboldalán.