Két hét múlva rendezik a Szőke Tisza táncversenyt

2016. június 18-19-én tizenhatodik alkalommal rendezi meg a Papiron Szeged Versenytáncklub Szegeden a Szőke Tisza táncversenyt. A Városi Sportcsarnokban 13 kategória párosai lépnek parkettre a WDSF Openen és emellett klubközi versenyek is lesznek.

Idén ismét WDSF International Opent rendeznek a Tisza-parti városban latin és standard táncokban a felnőtt korosztályban, emellett a Junior I., Junior II. és Ifjúsági korcsoportban latin és standard, míg a Senior II., Senior III. és Senior IV. korcsoportban standard táncokban küzdenek majd a legjobbnak járó díjakért a párosok és lesz Rising Star verseny latin és standard táncokban is. 2015-ben a 13 WDSF versenyszámban a két versenynapon a tényleges nevezések száma megközelítette a háromszázat, remélhetőleg ebben az évben túl is szárnyalja ezt. 

Nevezni 2016. június 15-éig lehet a verseny hivatalos honlapján ide kattintva illetve az MTáSZ nevezőprogramján keresztül.

A program délelőtt 10 órakor kezdődik, 18 órától a gálaesten az egyes kategóriák legjobbjait láthatja a közönség.

Belépőjegy elővételben 1.900 Ft-ért kapható (Délmagyarország Ügyfélszolgálati Irodáiban, a KM Tours (Szeged Nagyáruház), Tourinform szegedi irodákban és a Sportcsarnokban.), a helyszínen 2.200 Ft lesz a belépő, a táncparkett mellé szóló asztaljegy 5.000 Ft.

szőke tisza wdsf open

A tervezett program:
2016. június 18., szombat
- 10:00 klubközi versenyek 
- 13:00 WDSF International Latin Open, WDSF Youth Latin Open, WDSF Youth Standard Open, WDSF Senior III. Standard Open, Rising Star Standard
2016. június 19., vasárnap
10:00 WDSF International Standard Open, WDSF Junior I. Latin Open, WDSF Junior I. Standard Open, WDSF Junior II. Latin Open, WDSF Junior II. Standard Open, WDSF Senior II. Standard Open, WDSF Senior IV. Standard Open, Rising Star Latin

(Forrás: www.szoketisza.com)