Középdöntő a German Open utolsó napján

A German Open utolsó, ötödik versenynapjára is jutott jó magyar eredmény: egy senior középdöntős és egy ifi elődöntős helyezéssel zárult a legnagyobb WDSF-verseny a magyar párosok számára.

A Standard Grand Slam 242 fős mezőnyében Tejeda Tamás és Várnai Zsófia a 167-170. helyen végzett, Karikó-Tóth Tamás és Száraz Evelyn a 191-194., Panka Dániel és Panka Dorottya valamint  Szajduk Szabolcs és Illés Dominika Nóra a 198-200., Wirth Bence és Várkonyi Dóra a 213-214. helyen zárt.
A Standard Grand Slam versenyt az orosz Dmitry Zharkov és Olga Kulikova nyerte meg a német színekben induló Simone Segatori és Annette Sudol, valamint a litván Evaldas Sodeika és Ieva Zukauskaite előtt.

A Senior I. Latin Open 57 fős mezőnyében Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg a páros.

Az Ifjúsági Tíztánc versenyben az 58 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott az elődöntőbe és a 17. helyen végzett.

A Junior I. Standard versenyben 62 páros indult, Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a 47-49. helyen zárt.

A Gyerek II. Latin versenyben a a 68 fős mezőnyben Annus László és Bényi Hanna Kamilla a 49-50., Juhász Gábor Krisztián és Kocsis Johanna a 61. lett.

(Forrás: WDSF, GOC)