La Chana - filmvetítés a Bem moziban

Különleges eseményre, azaz világsikerű filmre invitálja 2018. december 5-én a táncbarátokat a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál, megismételve az előző fesztivál közönségdíjas nagy sikerű filmjét. A fesztiválon sokan már "nem fértek be" a vetítésre, de a jövő héten itt van újra a lehetőség megnézni.

LA CHANA (Spain, Iceland, USA - 2016)
Minden idők egyik legnagyobb flamenco táncosa, La Chana, az 1960-70-es években az egész világot rabul ejtette újszerű stílusával és lélegzetelállító ritmusaival. Peter Sellers, akivel együtt szerepel a The Bobo c. filmben (1967), meghívja őt Hollywoodba. La Chana azonban karrierje csúcsán, rejtélyes módon eltűnik a színpadról. A film intim bepillantást enged a már nem fiatal, autodidakta cigány táncosnő érzéseibe, gondolataiba, aki két évtizedes távollét után még egyszer visszatér a színpadra, hogy egy utolsó alkalommal, "ülve táncolva" kápráztassa el közönségét.

Vetítési időpontok: 2018. december 5. szerda, 18 óra és 20 óra

Helyszín: BEM mozi - Budapest, II. kerület, Margit körút 5.

Belépőjegy: 1.000 Ft, amely egy kis italt is tartalmaz. (Diákoknak, nyugdíjasoknak lehetőség van 700 Ft-os jegyre)

A filmet angol és magyar felirattal vetítik.

Előzetes ide kattintva.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a szervezők azt kérik, hogy mindenki időben regisztráljon a vetítésre a bidf.guests@gmail.com címen, jelezve azt is, melyik vetítésre menne.

További információk a vetítésről a Facebook eseménynél ide kattintva.

(Forrás: BIDF)