Megújult az MTáSZ honlapja

Több hónapos előkészület után ma elindult a Magyar Táncsport Szakszövetség megújult honlapja. A korábbi, kissé divatja múlt megjelenést felváltotta egy, a napjainknak megfelelő külső. És nem csak a külső változott, hanem a tartalom is felfrissül.

A menüsorból egyszerűen elérhetőek azok az információk, amelyek a versenyzőknek, edzőknek, kluboknak szükségesek, de a táncos világgal most ismerkedő látogatók is könnyedén megtalálhatják, amit keresnek. Természetesen a megújulás nem megy egyik pillanatról a másikra, így még néhány napra szükség lesz ahhoz, hogy minden információs anyag a helyére kerüljön, de ezen gőzerővel dolgoznak a szövetség munkatársai.

A korábbi honlaphoz képest szembetűnő változás, hogy színesebb és "képesebb" az új oldal. És nem csak képekből van sokkal több, de várhatóan a versenyeken készült videókkal is lehet majd találkozni. Újdonság többek között, hogy a versenytáncos és az akrobatikus Rock'n'Roll válogatott versenyzőkről is találhatóak adatok. Bárki megnézheti, hogy kik azok, akik már nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket értek el, kikre lehet büszke a magyar táncos társadalom.

Reméljük sok kiváló eredményről szóló hír olvasható majd a MTáSZ megújult honlapján!