NOS Bajnokai - Szavazzunk a táncosokra!

Idén először az olimpián kívüli sportágaknál is megválasztják az év legjobbjait, szavazni a sportolanemzet.hu oldalon lehet, a voksolás 2014. december 7-éig tart.

A teljes sporttársadalom voksolhat a jelöltekre, ez alapján kerülnek ki a kategória győztesek és az egyes helyezettek. A kategóriák győztesei az év legjobbjának járó díjakat a december 18-i Sportcsillagok Gálaestjén vehetik át.

A sportolanemzet.hu adatai szerint eddig, 43 ezer 260 szavazat érkezett az egyes jelöltekre. A regisztrációk száma már meghaladja a 7 ezret, de a regisztrálóknak még nagyjából a fele szavazott, tehát a naponta érkező több mint 100 regisztráló mellé még több ezren tartogatják szavazataikat! Fontos, hogy az oldalon csak az adhatja le a voksát, aki regisztrál. 

Öt kategóriában lehet szavazni: Nők, Férfiak, Csapatok, Edzők, Szövetségi kapitányok. A Magyar TáncSport Szakszövetség a Szövetségi kapitányok kivételével - mivel ilyen pozíció jelenleg nincs a sportágban - mindenhol állított jelöltet külön-külön versenytáncban és akrobatikus rock'n'rollban is. 

Fontos tudni a szavazáshoz, hogy egy kategórián belül három jelöltre lehet voksolni, de egy adott szövetségnek csak egy jelöltjére lehet szavazni! (Vagyis nem szerepelhet mindhárom helyen a táncszövetség jelöltje.) Az első helyen megjelölt versenyző 3, a következők pedig 2 és 1 pontot kapnak, tehát nem mindegy a megjelölés sorrendje sem!

Szavazzunk minél többen a táncsport képviselőire, szép eredményeket értek el idén (is), megérdemlik a voksokat!

A Magyar TáncSport Szakszövetség jelöltjeinek névsora: 

Nők:
Versenytánc: Kis Violetta, Páli Viktória, Váradi Martina
Akrobatikus rock'n'roll: Farkas Viktória, Harangozó Boglárka, Révész Panna

Férfiak:
Versenytánc: Hegyes Bertalan, László Csaba, Andrea Silvestri
Akrobatikus rock'n'roll: Ábrahám Dániel, Balázs Ágoston, Bánhidi Dániel, Horváth András

Csapatok:
Versenytánc: Gála TE, Savaria TSE, Szilver TSE
Akrobatikus rock'n'roll: Musztáng TSE - Invictus, Rockin' Board TSE - Ladies, Rock and Magic SE - Szupergirls

Edzők:
Versenytánc: Juhász Ágnes, Kuzma Péter
Akrobatikus rock'n'roll: Farkas Krisztina, Lengyel Veronika, Tormásiné Neuwirth Anikó és dr. Patona Borbála

További részletek a www.sportolanemzet.hu oldalon.

(Forrás: MTáSZ)