Nyílt nap a pécsi Fordan Táncklubban

A pécsiek és a környéken élők a hétvégén bepillantást nyerhetnek a Fordan Táncklub életébe, a bátrabbak kipróbálhatják a különböző táncstílusokat az órákon.

A Pécsi Fordan Táncklub versenyzői és tagjai már szeptember elején elkezdték az edzéseket ugyanis az akrobatikus rock ’n’ roll versenyzőknek már október elején indul a versenyszezon, míg a fashion dance táncosoknak egy kicsit később. Természetesen aki még nem tagja a klubnak az sem maradt le semmiről, éppen nekik szól ez a hétvége.

Tánckoktél - a Pécsi Fordan Táncklub Tanévnyitója

A Pécsi Fordan Táncklub szeptemberi tanévnyitóinak komoly hagyományai vannak, a 24. éve működő klub az utóbbi 13 esztendőben már nyitottá tette a közönség számára ezt a rendezvényt. A cél az, hogy egy 2,5 órás színvonalas műsor keretein belül - 28 - 30 produkcióban kb. 100-120 táncos fog szerepelni - közelebb vigyék az emberekhez azokat a tánc - és mozgásműfajokat, amelyeket egyébként nagyrészt tánciskolákban, mozgásstúdiókban lehet megtekinteni. Az érdeklődők akrobatikus rock ’n’ roll, fashion dance divat és tánc, shuffle dance, zumba, fit-ball, társasági táncok bemutatót láthatnak. Terveznek egy fashion dance "táncházat" is, ahol a közönség kipróbálhatja az egyik legmodernebb táncműfajt is. Az idei tanévnyitót egy nagy tömeget megmozgató flashmob zárja.

Időpont:2012. szeptember 15., szombat 17 óra

Helyszín:a Pécs Plaza parkolójában felállított színpad (rossz idő esetén a Pécs Plaza színpada)

Szeptember 16-án, vasárnap 14-17 óra között rendezik a "Bemutatkozik a Fordan Tánccentrum" elnevezésű nyílt napot. Minden teremben más és más tánc- és mozgásformát lehet kipróbálni, idén 7 műfajban összesen 10 csoportba várja a klub az új tanítványokat. A klub vezetői,  Papp Viktor és Majorlaki Ágnes a legkisebbeknek a manó tornát és rocky előkészítőt ajánlják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, a fashion dance-t és az új táncőrületet, a Shuffle Dance-t szánják. A zumba fitnesszel és a fitballal elsősorban a felnőtt hölgyeket célozzák meg a szervezők. Az órákon résztvevők sorsjegyet kapnak, amellyel értékes ajándékokat nyerhetnek.

A nyílt nap időpontja: 2012. szeptember 16., vasárnap 14-17 óra között

A helyszín: Fordan Tánccentrum - Pécs, Batthyány u. 9/a

(Forrás: Papp Viktor - Fordan Táncklub)