Ördög Nóra lesz a pécsi világbajnokság háziasszonya

Pécsen rendezik meg 2016. december 4-én a WDSF Standard táncok Formációs világbajnokságát, amelynek az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, Ördög Nóra lesz a háziasszonya.

A műsorvezetőtől egyáltalán nem áll távol ez a sportág, hiszen korábban ő is versenytáncos volt, így nem volt kérdés, hogy elvállalja-e Magyarország első felnőtt korosztályban megrendezendő WDSF-világbajnokságának levezetését.
"Akit egyszer ez a világ megérintett, az mindig versenytáncos marad a lelkében, így örömmel mondtam igent a felkérésre, ráadásul a tervek szerint családdal megyek és titkon azt remélem, hogy a lányom is beleszeret majd a táncok varázslatos világába" - mondja Ördög Nóra.

"A formációs versenyek nagyon látványosak, hiszen itt több páros táncolja egyszerre ugyanazt a koreográfiát, ráadásul meseszép ruhakölteményekben. Azt gondolom, hogy annak, aki kilátogat a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, szemet-lelket gyönyörködtető élményben lesz része. Én is erre készülök. Ráadásul elég régen vezettem műsort táncversenyen, nagyon várom már" - tette hozzá Ördög Nóra, aki elmondta, ez az a sportág, amely ha megtetszik a lányának, biztos nem gördít akadályokat a parketten való kiteljesedése útjába. 

Ördög Nóra néhány évvel ezelőtt magyar bajnokság háziasszonya is volt, 2014-ben pedig a Szőke Tisza táncversenyen volt műsorvezető.

A pécsi világbajnokságon kilenc ország 13 csapata méretteti meg magát, a magyar színeket két formáció képviseli: a pécsi Adria-Szigó KTSE és a szentesi Szilver TSE.

A világbajnokság programja ide kattintva is elérhető, a hivatalos honlap itt található, míg jegyeket online itt lehet vásárolni.

(Forrás: sportime.hu; wdch2016.kapronczai.hu)

Címkék: