Party like Gatsby Budapesten

2016. november 5-én Budapestre, a Symbolba érkezik a Party like Gatsby. Az egész estés show-val megfűszerezett buli tízezrek tömegeit kápráztatta már el, ahol a misztikum, a kíváncsiság, a vágy és a szertelen vidámság lebeg a középpontban. 

Az impozáns táncos, színházi és cirkuszi részletekből álló előadások, a modern swing koncert és a szertelen, érzéki buli kiváló együttese megdobogtatta az emberek szívét már az egész kontinensen. Burlesque-, charleston, balett és lindy hop táncosok, artisták, cirkuszi mutatványosok továbbá légtáncosok nyújtanak ámulatba ejtő élményt, lélegzetelállító látvánnyal.

Ez az eseménysorozat a 1920-as évek rendkívül elegáns, ám egyben szabad, izgalmas, a határokat feszegető időszakát képviseli, a dress code ezért csinos, nőies ruha a hölgyek számára, akik az erre a korszakra jellemző kiegészítőkkel csábíthatják az erősebbik nemet. A férfiak pedig öltönybe bújva hódíthatják meg szívük választottját.

party like gatsby

A rendezvénysorozatot egy amerikai szerző, F. Scott Fitzgerald világhírű regénye, a „The Great Gatsby” ihlette, amelyet az író 1925-ben alkotott. A könyvet már többször filmre vették, a legutóbbi adaptáció főszereplője Leonardo DiCaprio. A mű központjában a fiatal, rejtélyes milliomos Jay Gatsby áll, aki híressé vált az öböl parti kastélyában tartott, fényűző mulatságairól. 

Az egyedülálló eseménysorozat alapítója, Marc Metz mesélt a rendezvényről: "A varázslat és az őrület ötvözete a legfontosabb eleme mindegyik eseménynek. Az arany húszas évek a tiltás, és egyben a vad partyk időszaka is volt: a csillogás, a kicsapongás és a nyugtalanság jellemezte ezt a korszakot. Mindig létrehozunk egy olyan légkört, ahol a vendégek tisztában vannak azzal, mire számíthatnak, de minden alkalommal igyekszünk meglepni őket különleges elemek segítségével is. Természetesen karakterünk, Jay Gatsby folyamatosan jelen van az igazi „Party like Gatsby” eseményen, ám homály fedi kilétét. Még ha nem is mindenki látja őt, az ő jelenléte azt sugallja, hogy tapintható emberről van szó. Gatsby nem minden esetben osztja meg mesteri terveit velünk, ám a következő hónapokban célunk, hogy tovább javítjuk a show-t, és létrehozzunk egy még inkább lenyűgözőbb élményt vendégeink számára. Vágyunk, hogy egy stabil és tartós közönséget alkossunk rendezvényeinknek. De ki tudja, milyen ötletekkel és meglepetésekkel rukkol még elő Jay Gatsby, anélkül hogy megosztaná velünk..."

Az esemény időpontja: 2016. november 5. 20 óra

Az esemény helyszíne: Symbol Budapest - Budapest, III. kerület, Bécsi út 56.

Belépőjegy ide kattintva vásárolható.

(Forrás: Sárréti Anita)

Címkék: