Pénteken este Tánciskolák éjszakája!

2016. szeptember 9-én rendezik meg a VII. Tánciskolák éjszakáját. Több városban is kinyílnak a tánciskolák kapui, többnyire ingyenes programokon vehetnek részt az érdeklődők.

A varázslatos éjjel előtt a tánciskolák 18 és 20 óra között a Gozsdu udvar központi "C" udvarában látványos bemutatókkal és színes, izgalmas táncoktatással várnak mindenkit. El lehet sajátítani a latin, standard táncok alapjait vagy le lehet vezetni a feszültséget egy minden testrészt átmozgató, fergeteges zumbával!

Az őrülten ritmusos, éjszakába nyúló országos eseményre sok szeretettel vár mindenkit Budapesten a Casablanca Táncklub, a Chilisalsa Tánciskola, a Goldance Tánciskola, a Hölgyválasz Táncstúdió, az Infinite Musical Tánciskola, a Jam Táncműhely és az Oktogon Tánc CentrumVeszprémben a Salsa Veszprém, Szegeden a Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola, míg Monoron és Cegléden a Tetz Alapfokú Művészeti Iskola.

pattantyús ádám

A Tánciskolák éjszakáját az asztaliteniszező, riói olimpikon Pattantyús Ádámnak köszönhetjük, aki évek óta szervezi az eseményt, ő így vall a táncról: "A táncot nekem egy szerelmi csalódás hozta el. Felejteni akartam, és beiratkoztam egy tánctanfolyamra. Nagy táncos nem lett belőlem, de egy lakodalomban például négy különböző táncot bármikor letáncolok. Amikor tehetem, versenyekre is elmegyek, és szurkolok a magyar versenytáncosoknak."

További információ a Tánciskolák éjszakája honlapján.

(Forrás: Tánciskolák éjszakája; MOB Sajtószolgálat)