Profiként folytatja Fáskerti Zsolt és Ocsovszki Eszter

Fáskerti Zsolt és Ocsovszki EszterWDC profi ligájában folytatja a pályafutását. Fáskerti Zsolttól kaptunk üzenetet amelyben leírta, hogy továbbra is aktívan fognak versenyezni, az első profi versenyük szeptemberben Bostonban lesz. 

A páros ezúton is szeretne köszönetet mondani azoknak, akik eddig segítették a pályafutásukat. Elsősorban Zsilák Zsuzsannának, aki mindenben segítette és rengeteg versenyre elvitte őket, valamint Tóth Istvánnak és Tóth Noéminek, akik az elmúlt három évben segítették a felkészülésüket. Természetesen a továbbiakban is számít a páros az edzőkre és mindenki másra is, akik mellettük álltak az elmúlt években.

fáskerti zsolt, ocsovszki eszter

Fáskerti Zsolt és Ocsovszki Eszter az elmúlt három évben itthon csak latin táncokban versenyzett. Magyar bajnokságon a legjobb eredményüket 2012-ben érték el, az elődöntőig jutottak és a 18. helyen végeztek. 2011. novemberében megnyerték az S osztályos országos bajnokságot.  2011. szeptemberében a Latin kűr világbajnokságon képviselték Magyarországot, Pekingben a 13. helyen végeztek.

WDSF-versenyeken a legjobb eredményeiket Szegeden érték el, itt a WDSF Latin Openen kétszer jutottak be a döntőbe, 2012-ben a 4., 2011-ben az 5. helyen végeztek. 2012-ben Szlovákiában Rózsahegyen volt még a duó döntős WDSF Latin Open versenyen, itt a 6. helyen zártak.

A párosnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

(Fotó: Fáskerti Zsolt Facebook)