Quan Bui Ngoc workshop Budapesten

2016. november 22. és december 2. között a Duda Éva Társulat szervezésében Quan Bui Ngoc tart 10 napos workshopot Budapesten.

Quan Bui Ngoc jelenleg a LES BALLETS C DE LA B együttes táncművésze és évek óta rendszeresen tart workshopokat nemzetközi szinten - hazánkban is járt már -, Magyarországon ezúttal a Duda Éva Társulat szervezésében, egy 10 napos intenzív kurzust fog tartani, így a résztvevőknek módjában áll igazán elmélyülni a népszerű vietnámi táncművész egyedi és rendkívül 'mozgalmas' tánctechnikájában.

quan bui ngoc workshop

Quan az órák során mindig együtt alkot a táncosokkal, ezért nincs két egyforma alkalom. Gyakorlatain keresztül találunk új mozdulatokat, melyek lehetnek akár különösen fizikális vagy egészen egyszerűek. Nem a forma tökéletességére törekszik, mégis rendkívül látványos és komplikált kompozíciókat készít, valamint technikailag is roppant magas szintű gyakorlatsorok elsajátítását várja el a résztvevőktől. Tánckombinációk és mozdulatok betanítása után, képzettársításos gyakorlatokkal, egyértelmű szituációkkal felébreszti a fizikai és érzelmi érzékelést, ismeretlen területekre kalauzolva a jelentkezőket. Extrém? Kényelmetlen? Emocionális? Workshopjai minden alkalommal felettébb intenzívek, testileg és lelkileg egyaránt, rendkívül nagy fejlődést lehet elérni már két hét alatt is.

A workshop eredményét a közönség is megtekintheti, egy showing keretében mutatják be a résztvevők mit tanultak egy hét alatt. Ennek időpontja: 2016. december 2. 16 óra, Műhely Alapítvány/ Grabó Stúdió

A workshop  időpontja: 2016. november 22 - december 2. naponta 10-14 óra között (Szünnap: november 27.)
A workshop előképzettséggel rendelkezők számára ajánlott.

A workshop helyszíne: Műhely Alapítvány/Grabó Stúdió - Jurányi Inkubátorház - Budapest, II. kerület, Jurányi utca 1-3.

A workshop díja:
- Helyszínen: Napidíj: 3.800 Ft, Bérlet: 35.000 Ft
- Elővételben: Napidíj: 3.500 Ft, Bérlet: 32.000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, a regisztráció nélkül érkezőket csak a szabad helyek függvényében tudják beengedni.

Regisztráció: barbara@evaduda.net

További információ: a Movein Stúdió honlapján.

(Forrás: Duda Éva Társulat)