Régimódi BatyusBÁL Budapesten

2020. március 28-án 19 órától Régimódi Társastáncos BatyusBÁLra várnak mindenkit Budapesten, a MABÉOSZ Székház nagytermébe. Az est szervezője Székely Attila, a Harmónia Táncklub vezetője, a bál fővédnöke Gruber Márta többszörös magyar bajnok versenytáncos. Amire számítani lehet ezen az estén: Elegancia - Batyu - Hangulat - Harmónia - Tánc-zene - Emlékek - Parkettás tánctér - Kellemes társaság.

A bál mottója: elegünk van abból, hogy mindig a pénz határozza meg azt hogy aki tud, szeret, imád táncolni, az bizony igencsak drágán tud a báli hagyományokban, ígényesen, a társastánc szeretetének adózni, úgyhogy ezen az estén NEM a pénz lesz az értékmérő!

Hogy miért lesz régimódi a bál és miért érdemes ott lenni, azt alábbi pontokban Székely Attila szerkesztésében olvasható:
1. Nos, egyrészt az elegancia, az urak csak nyakkendővel, a hölgyek csak csiniben jelenhetnek meg! Ellenőrizzük... :)
2. A zene nem csak latinos lesz, hanem a régi standard táncok ugyanolyan súllyal jelennek meg!
3. Batyus bál, tehát mindenki azt hoz amit szeretne, kis süti, üdítő vagy itóka... :) Büfé nincs!
4. Abszolút nem drága, 2.000.-Ft. lesz a belépő személyenként, az esetleges asztalfoglalás nem kerül plusz pénzbe - ha ezt előre nekünk jelzik!
5. Egykori standard és latin divatbemutató, neves és lelkes, de névtelen táncosokkal, kiállított gramofon, bakelit lemezek, orsós magnó (persze senki ne aggódjon, a hangosítás tökéletes lesz!)
6. Régi stílusú táncbemutatók színesítik az estét.
7. Illemtani és korabeli meglepetések, hölgyválasz, polonéz és régimódi hangulat lesz elsősorban, akinek ez mond valamit: Hugo Strasser, Günter Noris, Max Greger, Ross Mitchell Orchestra, JancsIka Emlékfal: "Mindent Beleeee...!!!"
8. Nem kivagyi, decens elegancia!
9. Retro-Lift működik!!! Régimódi design, retró: a'la 60-as évek...

A bál időpontja: 2020. március 28. 19 órától 23 óráig

A bál helyszíne: MABÉOSZ Székház nagyterme - Budapest, VI. kerület, Vörösmarty u. 65.

Belépődíj: 2.000 Ft

Régimódi Társastáncos BatyusBÁL Facebook eseménynél egy "Ott leszek" válasszal segítse a szervezők munkáját, aki már biztosan tudja, hogy résztvesz a bálon.

További információk: telefonon Székely Attilánál a +36 30/952-9477 számon, e-mailben a szekelya67@gmail.com címen és a Harmónia Táncklub honlapán.

(Forrás: Facebook - Székely Attila)

Címkék: