Tánc a Budapesti Nagy Sportágválasztón

2014. szeptember 19-én és 20-án rendezték meg a 15. jubileumi Budapesti Nagy Sportágválasztót, amelyre 156 intézményből regisztráltak, a két nap alatt 22 ezren látogattak el a rendezvényre, és 107 sportág képviseltette magát. A Magyar TáncSport Szakszövetség is ott volt, megmutatták az akrobatikus rock'n'roll és a versenytánc minden szépségét az érdeklődőknek. És még az időjárás is a kegyeibe fogadta a sportágválasztót, hiszen kellemes, napsütéses idő volt mindkét napon.

tánc, sportágválasztó

A táncosok egy saját kis színpadon mutathatták meg a tudásukat, folyamatosan zajlottak a fellépések. A fellépések után pedig az érdeklődőknek néhány lépést is megtanítottak, hogy valódi élményekkel legyenek gazdagabbak.

A Sportágválasztó nagyszínpadán is bemutatkozott a tánc, és természetesen sokan kísérték figyelemmel a látványos produkciókat.

A közeljövő versenyeit is népszerűsítették a táncosok, így a jövő évi magyar bajnokságot és a WDSF Opent is.

tánc, sportágválasztó

Akik hozzájárultak a két nap sikeréhez:

Akrobatikus rock'n'roll:
Németh Árpád, Halász Gergő, Burai Nikolett, Marcsik Írisz, Villányi Vivien, Viola Zsófia, Sebestyen Andrea, Jordán Flóra, Szabó Alexandra, Szabó Dóra, Nagy Patrik, Nagy Dominik, Bándó Babett, Szigetvári Dzsenifer, Béma Henrietta, Falaki Szabolcs (Pinkpanther TSE)

Versenytánc:
Popovics Richárd, Dénes Edina (ProFeel TSE)
Tóth Szilárd (Valcer TS) - Zsila Andrea (ProFeel TSE)
Kabdebó András (Quality TSE) - Butor Zsófia (Studio 2000 TSE)

A lelkes anyukák: Dakó Tímea és Ganss Krisztina

A szövetség részéről Kiss Noel, a Sportolói Bizottság elnöke koordinálta az eseményt.

A 16. Budapesti Nagy Sportágválasztó 2015. tavaszán lesz, a tervek szerint 2015. május 29-30-én várják ismét az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat.

tánc, sportágválasztó

(Forrás: MTáSZ)

Címkék: