Táncosok Klubja: néhány nap múlva új helyen!

Új helyszínen, a régi árakkal és a megszokott kellemes hangulattal várja a Táncosok Klubja a jövő héttől a táncosokat - röviden így lehet összefoglalni a változás lényegét. De nézzük csak mi van mögötte.

Sok-sok évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit az Árpád úton a Táncosok Klubja, két teremben várták a táncolni vágyókat. A legjobbak közül is elég sokan koptatták az újpesti parkettet, de a kezdők közül is sokan megfordultak itt az évek során. A termek szépültek a lehetőségekhez mérten, pedig gondok voltak bőven: beázás, csőtörés és még tűz is. De sokak szívéhez és életéhez hozzánőtt az a hely, ott Újpest-Városkapunál.

Aztán eljött az idei ősz, és egy régóta érlelődő gondolatból valóság lett: a Táncosok Klubja új helyre költözik a jövő héttől. Szerencsére nem kell a város másik végére menni, csak egy metrómegállóval kevesebbet vagy többet (attól függ ki honnan érkezik): a Duna Pláza (a Gyöngyösi úti metrómegállónál) második emeletén exkluzív környezetben egy 90 és egy 150 négyzetméteres tükrös teremben várnak minden táncolni vágyót. A termeket már csinosítják, hogy október 15-én már itt edzhessenek a klubtagok. Fürst Ági megmutatta a készülő termeket és látszik, hogy egy olyan helyszínt találtak, amely méltó lesz a versenytánchoz.

A Táncosok Klubja továbbra is szeretné, ha a megszokott alacsony áron olyan környezetet teremthetne a táncosoknak, ahol mindenki - nemtől, kortól és klubtól függetlenül - szabadon végezheti munkáját és űzheti hobbiját.

A hivatalos megnyitó 2013. október 17-én lesz egy igazán alkalomhoz illő eseménnyel: Emanuel Soldi és Elisa Nasato vezetésével zajlik majd a practice 19 órától 21 óráig. Táncosok Klubja bérlettel rendelkezők 500, bárki más 1.500 Ft-ért vehet részt rajta.

A párossal október 15-17. között magánórázni is lehet, a még szabad órákról Andrea Silvestrinél a +36 20/453-3638,  vagy Váradi Martinánál a +36 20/552-4302 telefonszámon lehet érdeklődni.

Emanuel Soldi és Elisa Nasato latin táncokban a profik között remek eredményekkel büszkélkedhet többek között világbajnoki 7. helyezettek, döntőt táncoltak az idén a UK Openen, és természetesen nyertek már több profi versenyt is.

Egyéb fontos információk:
Nyitás: 2013. október 15. (kedd) 15 óra
Helyszín: Duna Plaza 2. emelet, Budapest, XIII. kerület, Váci út 178. (Gyöngyösi úti M3 metrómegálló)
Parkolás: Duna Plaza mögötti INGYENES parkolóban vagy Duna Plaza parkolóházában: első óra és vasárnap egész nap INGYENES, minden további óra 200 Ft

Aktuális információk a Táncosok Klubja honlapján, valamint a Facebook/Táncosok Klubja oldalon.