TáncSport MB és Hungarian Dance Open 2016 - információk

Közeledik a TáncSport Magyar Bajnokságok időpontja, már kevesebb mint három hét van hátra az év legfontosabb hazai versenyéig, amelyet ismét Szigetszentmiklóson rendez meg a Magyar TáncSport Szakszövetség.

A kűr és formációs kategóriákban a nevezés már lezárult hétfőn - a kűr versenyekre négy, a fomációs kategóriákra tizenhárom nevezés érkezett -, míg a "páros" bajnoki számokra január 25-éig lehet nevezni. A versenyengedély kérelmeknek még a héten meg kell érkezni a szövetséghez ahhoz, hogy biztosan elkészüljön és visszaérkezzen az engedély a bajnoki rajtig a versenyzőkhöz. Érdemes ellenőrizni például azt is, hogy a versenykönyvben van-e elég üres hely, nehogy a bajnokságon való részvételbe kerüljön egy apró figyelmetlenség! A nevezést sem érdemes az utolsó pillanatokra hagyni, mert a nevezési határidő lejárta után nincs lehetőség nevezni! 
A második versenyhétvégére - február 13-14. - a magyar bajnoki számokra február 8-a, míg a WDSF Openekre február 12-e a nevezési határidő. 

A bajnoki hétvégékre a belépőjegyek a ticketportal.hu weboldalon vásárolhatók meg, előtte érdemes elolvasni a részletes tudnivalókat a verseny honlapján. Idén újdonság, hogy  a délutáni és esti programra külön is vásárolható belépő. 

TáncSport Magyar Bajnokságokra és a Hungarian Dance Openre továbbra is várja a szövetség az önkéntesek jelentkezését! A jelentkezésnél legalább egy pontos elérhetőséget (e-mail cím vagy telefonszám) kérnek megadni!