Tánctanár kerestetik Amerikába

Szeretnél táncot tanítani az Egyesült Államokban? Itt a lehetőség, jelentkezz Mészáros Mihály és Dáné Alexandra Dallas Colleyville kerületében található táncstúdiójába tánctanárnak az alábbi hirdetésre:

A többség ismer minket nagyon jól, de hogy fair legyen a hirdetés bemutatkozunk azoknak, akik csak hallásból vagy egyáltalán nem ismernek minket. Mészáros Mihály és Dáné Alexandra vagyunk, WDC profi latin versenyzők, jelenleg csillagos párként vagyunk regisztrálva a Blackpool Dance Festivalon, korábban mind a ketten magyar válogatottak, magyar bajnoki és ranglista döntősök voltunk. Hosszú éveket táncoltunk Magyarországon és vilagszerte nemzetközi versenyeken. Korábbi egyesületeink: Valcer, Pro-Art, Botafogo Táncegyüttes.

Négy éve az élet Amerikába sodort minket és lehetőségünk nyílt itt folytatni a karrierünket. Houstonban kezdtünk, ahol később Texas állam legsikeresebb klubját menedzseltük és a tavalyi évvel Dallasba helyeztük át a székhelyünket, ahol megnyitottuk a saját klubunkat. (Fred Astaire Dance Studio). A kerület neve Colleyville, ami észak Dallasban talalható népszerű terület fantasztikus lehetőségekkel, gyönyörű környezettel és időjárással.

Jelenleg négy tanár dolgozik a teremben (közülük 3 magyar) és eljutottunk arra a szintre, hogy bővíteni kívánjuk a csapatot új tanárokkal. Célunk, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt ( fiút, lányt vagy párost), akinek megadhatjuk az esélyt, hogy festői környezetben, nagyszerű emberek között dolgozhasson fix fizetéssel tánctanárként.

Milyen személyt is keresünk?
- Minimum B osztalyos szint latin vagy standard vagy tíztanc
- Tanári tapasztalat előny
- Angol nyelv minimális beszéde
- Szorgalom
- Kemény munkát élvező
- Pozitív szemelyiség
- Stabil jövőt tervező

Vízumban, szállásban és utazásban tudunk segíteni egyeztetes alapján. Segítünk továbbá az angol nyelvben, tánc tréningben, a beilleszkedésben, pedagógiában és mindenben, ami könnyebbé teszi az új életet az új kontinensen. Amennyiben a versenyzés még mindig fontos lenne az életedben, tökéletes helyre jelentkezel, rendszeresen hívunk meg olyan világhírű vendégtanárokat, mint Maurizio Vescovo, Michael Wentink, Goran Nordin, Jonathan Roberts, Richard Porter és még többeket. Párt is találunk, ha esetleg nem lenne.

Ha úgy érzed, alkalmas vagy a feladatra, ne habozz, írj a Facebookon (Mihaly Meszaros vagy Alexandra Dane), vagy e-mailben a colleyville@fredastaire.com címre.

Misi és Szandi kinti életéről tavaly nyáron írtunk, többet megtudhatsz róluk ide kattintva.