Tóth Orsi Szlovéniában kapott táncos szerepet

Magyar táncművész is részese Európa egyik legveretesebb táncos show-jának. A szlovéniai Ljubljanában nagy sikerrel játsszák a Dance Amore című darabot, amelyben világ- és Európa-bajnokok kaptak szerepet. Ebben a társulatban van Tóth Orsolya is, aki több országban is versenyzett, sőt, Spanyolországban és Csehországban bajnoki címet is szerzett.

"Fantasztikus a társaság a Dance Amore darabban. A teljesség igénye nélkül Matej Krajcer, Andrej Skufca, Jurij Batagelj, Jagoda Batagelj és a szlovén Dancing With The Stars táncosai is szerepet kaptak" – mesélte Tóth Orsolya.

dance amore, tóth orsolya

A Dance Amore sztorija az 1950-es években játszódik Brooklynban. Egy vérbeli szerelmi történet drámával, csalódással és happy enddel a végén.

"A darabban Matej Krajcer a párom, akit nem nagyon kell bemutatni táncos körökben. A bemutatók között is többször megfordulok Ljubljanában, hiszen rendszeresen próbálunk, főleg ha cserélődik egy-két táncos. Olyankor az új emberekkel össze kell próbálni a koreográfiákat. Odaadó, profi társaság, és nagyon jó ebben a közegben dolgozni. Az edzői tevékenységem természetesen mindezek mellett megmaradt, továbbra is oktatok, többek között Magyarországon is." – mondta Tóth Orsolya.

dance amore, tóth orsolya