Versenytánc válogatott tábor Zalaegerszegen

 2018. augusztus 23-26. között rendezik meg Zalaegerszegen a versenytánc válogatott nyári táborát, amelynek két napja - augusztus 24. és 25. - nyitott a C-B-A-S (Gyerek és Junior I. korosztályban a D osztályos is) versenyzők számára is.

A nyári tábor helyszíne: Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ - Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő/nap
Külföldi résztvevőknek: 40 Eur/fő/nap 

A válogatott kerettagok, valamint edzőik a válogatott keret oktatáson térítésmentesen vehetnek részt. Az útiköltség és az egyéb költségek (pl. ebéd, szállás, magánórák) a résztvevőket terhelik. Azok a párosok, akik vagy standard, vagy latin táncokból kiérdemelték a kerettagságot illetve azok a válogatott versenyzők, akik szeretnének részt venni a másik táncág csoportos óráján is, térítés fejében - 4.000 Ft/fő/nap - tehetik azt meg. Azon válogatott versenyzők, akik 2017-ben szétválás miatt kerültek ki a válogatott keretből szintén 4.000 Ft/fő/nap díj ellenében vehetnek részt a táborban.

A szövetség ezúton is szeretnénk felhívni minden válogatott kerettag figyelmét a VSZ 3. számú mellékletének 7 pontjára:
"Kikerülés a válogatott keretből:
• Igazolatlan távollét a válogatott keret képzésekről: amennyiben egy páros nem tud részt venni egy válogatott keret képzésen, távolmaradását legkésőbb a képzést követően 3 napon belül igazolnia kell, ellenkező esetben elveszti válogatott keret tagságát.
• Amennyiben a válogatott keret képzések több, mint 40%-ról hiányzott. Nem számít hiányzásnak, ha egy páros nemzetközi kiemelt versenyen (pl. EB, VB EK, VK stb), Grand Slam vagy World Open versenyen képviseli országunkat a válogatott keret képzés időpontjában.
• Amennyiben a páros szétválik, elveszíti válogatott keret tagságát. Ebben az esetben a Magyar Bajnokságok eredményét tekintve a következő páros beválogatható (Szakmai bizottság döntése alapján)
• Amennyiben feloszlik egy formációs csapat, tagjai elveszítik kerettagságukat; ekkor az aktuális ranglistán soron következő csapat léphet a helyükre
• Felnőtt és Ifjúsági korosztályú táncosok, akik az adott naptári évben a 3 ranglista versenyből 2 ranglistán nem indultak el (kivéve, ha a ranglista versennyel egy időben kiemelt WDSF versenyen képviselték országunkat)
• Súlyos etikai vétség, sportszerűtlen viselkedés azonnali kerettagság elvesztéssel jár;
• Amennyiben egy páros igazolatlan hiányzás miatt elveszíti válogatott keret tagságát, további egy évig nem válogatható be a válogatott keretbe."

Részvételnek az egész napos megjelenés számít!

Jelentkezés:  2018. augusztus 3-áig a szövetség honlapján az Eseménynaptárban található internetes felületen keresztül (https://goo.gl/forms/TFcooc9zQcFYg9mL2)

A válogatott képzés minden versenytánc tréner, edző, sportoktató, pontozóbíró és döntnök számára is nyitott. A képzésen való részvétel díja (tartalmazza a pontozóbírói képzés díját is, amennyiben a szombati vagy vasárnapi napra jelentkeznek):
• 2018-es licence-el rendelkező pontozóbíróknak 6.000 Ft/nap
• Edzőknek, trénereknek, érdeklődőknek 8.000 Ft/nap

A képzési díjat a képzés időpontját megelőzően kell befizetni a Magyar TáncSport Szakszövetség számlájára vagy pénztárába számla alapján.  Aki a jelentkezési határidő után adja le regisztrációját, annak a képzésért +2.000 Ft/fő pótdíjat számolnak fel!

A válogatott keret képzéseken való részvétel beleszámít a pontozóbírók besorolási pontértékébe (egy egész napos képzésen való részvétel= 2 pont)

Magánórák foglalására is van lehetőség (szintén az online jelentkezési felületen keresztül):
- Asis Khadjeh-Nouri (120 Euro)
- Fred Mosa (95 Euro)
- Peter Stokkebroe (120 Euro)

A nyári tábor részletes programja ide kattintva érhető el.

Szállás és étkezés információk: 
Szállás illetve étkezés (ebéd, vacsora) megrendelésére egy Excel dokumentum kitöltésével nyílik lehetőség, amely itt letölthető. A kitöltött megrendelőket az mtasz@mtasz.hu email címre kell visszaküldeni legkésőbb 2018. augusztus 3-áig. Kizárólag a megadott határidőig beérkezett megrendeléseket tudják figyelembe venni! 

Szállás: Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium - Zalaegerszeg, Zárda utca 25. (https://mindszenty.net/)
Szobatípusok: 2-3-4-6 fős szoba (Felszereltség: zuhanyzós fürdő – van, ahol két szobához tartozik egy, van, ahol külön tartozik hozzá; emeletes és egyszemélyes ágyak)
Ár: 4 000 Ft/fő/éj (A szállás a reggelit nem tartalmazza!)
A szobákat 14 órától lehet elfoglalni és 9 óráig kell elhagyni.

Étkezési lehetőség a Városi Művelődési Központban:
- Ebéd: 900 Ft/nap
- Vacsora: 700 Ft/nap
A szállás- illetve étkezésre vonatkozó megrendeléseket továbbítja a szövetség az étterem, illetve a kollégium felé, azok árát a helyszínen készpénzben kell majd rendezni.

(Forrás: MTáSZ)