Versenytáncos keretedzés Veresegyházon - képekkel

A hétvégén Veresegyházon tartotta meg a Magyar TáncSport Szövetség a versenytáncos válogatott keretedzését. Szombaton a gyerekek és a juniorok, míg vasárnap az ifjúsági, felnőtt, senior korosztály táncosait várta egész napos program.

A Dirk Heidemann vezette latin és a Federico Filippone vezette standard csoportos órák mellett Székely Szilveszter balett órát, Gáspár Kata pedig állóképesség fejlesztő órát tartott a táncosoknak és az érdeklődőknek. Székely Eszter dietetikus a sporttáplálkozásról, míg dr. Lénárt Ágota pszichológus a sportpszichológiáról adott át hasznos információkat a hallgatóságnak. A mindenki számára nyitott keretedzésen a válogatott tagjain kívül - akik közül csak néhányan hiányoztak a két nap során - sok olyan táncos is részt vett, akik jelenleg nem tagjai a keretnek. A pontozóbíróknak szervezett előadásokra is sokan voltak kíváncsiak.

Remélhetőleg a hétvégén kapott információkat jól tudja hasznosítani mindenki és a közeljövő szép eredményeiben, sikereiben ennek a napnak is része lesz.

Néhány kép a keretedzésről:

A latinosok

A standardesek

balett

Forgás balett órán

A latinosok Dirk Heidemannal

standard

Standard óra Federico Filipponével

streching

Állóképesség fejlesztés, streching

 

Még több kép a Facebook oldalunkon!