WDSF Open: bronzérem Romániában

A hétvégén Romániában és Franciaországban versenyeztek magyar párosok WDSF Open versenyeken, amelyen egy bronzérem és egy döntős eredmény mellett jó helyezések is születtek.

Romániában, Bacau-ban a Latin Openen a 42 fős mezőnyben két magyar páros volt, mindketten a középdöntőig jutottak: Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a 10., Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza a 11. helyen végzett.

A Standard Openen 36 páros indult, Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

Az Ifjúsági Latin Open 31 fős mezőnyében Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessza bejutott a döntőbe és bronzérmes lett két román duó mögött.

Franciaországban, Párizsban a Latin International Openen a 66 fős mezőnyben Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg. Zilahi Szabolcs és Gede Andrea az elődöntőben a 16-17. helyen végzett egy litván kettőssel holtversenyben.

A Standard World Open 43 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyet szerezte meg.

Romániában Tóth István, Franciaországban Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)