WDSF Open Budapesten augusztusban

Egy jó hírről számolhatunk be: 2015. augusztus 29-én és 30-án WDSF Open verseny lesz Budapesten a Claudius TSE és a Lorigo TSE szervezésében. A legjelentősebb WDSF-verseny, a German Open után két héttel tulajdonképpen az V. Világtáncfesztivállal indul el az őszi versenyszezon versenytáncban.

Az V. Világtáncfesztiválon a felnőtteknek Latin World Open és Standard Open versenyt rendeznek. A Junior II., az Ifjúsági, a Senior I. és a Senior II. korosztály latin és standard táncokban is összemérheti tudását, míg a Senior III. korosztálynak Standard Open versenye lesz a Duna-parton, a Fővám téren található Bálnában. Emellett klubközi versenyeket is rendeznek, így néhány nappal a zánkai táncfesztivál után, de még az iskolakezdés előtt gyűjthetnek pontokat a táncosok.

Ebben az évben a budapesti Hungarian Dance Open és a szegedi Szőke Tisza után ez a harmadik WDSF Open verseny itthon, amelyet még kettő követ: szeptemberben lesz a Kistelek Open, míg novemberben a jubileumi 50. Savaria Táncfesztivált rendezik meg Szombathelyen.

A versenyről további információk hamarosan!