WDSF Openek: aranyérem Horvátországban

A XIV. Kistelek Open mellett számos WDSF Open versenyt rendeztek a hétvégén, amelyeken magyar párosok is parkettre léptek. Szombaton egy magyar aranyérem született.

Portugáliában, Lisszabonban a Latin World Openen az 53 fős mezőnyben Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott az elődöntőbe és a 15. helyet szerezte meg.

Horvátországban, Zágrábban a Latin World Open 58 fős mezőnyében Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 32-33., Popovics Richárd és Dénes Edina a 37-38. helyen végzett.

A Standard World Openen az 53 fős mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka az elődöntőig jutott a 24. helyen zártak. Králik János és Králik Jánosné, valamint Bánfi Antal és Bellágh Mária a 38-53. lett.

A Tíztánc Openen 14 páros indult, két magyar kettős volt a mezőnyben, mindketten középdöntősök voltak: Popovics Richárd és Dénes Edina a 8., Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 9. helyet szerezte meg.

Az Ifjúsági Latin Openen a 26 fős mezőnyben Bánáti Marcell és Kilner Panna a 19. lett. A Latin Rising Star 20 indulója között a Bánáti, Kilner kettős a 15. helyen zárt az elődöntőben.

A Senior I. Latin Openen az 5 fős mezőnyben Tímár Attila és Szalontai Kata aranyérmet szerzett.

A Senior III. Standard Openen 20 páros indult, Bánfi Antal és Bellágh Mária a 19. lett.

A Senior IV. Standard Open 7 fős mezőnyében Králik János és Králik Jánosné a döntőben az 5. helyen zárt. Bánfi Antal és Bellágh Mária a 7. lett.

(Forrás: WDSF)