WDSF Openek: aranyérem Spanyolországban

A hétvégén több WDSF Openen indultak magyar párosok, ezen a hétvégén sem maradt el az érem - egy arany és egy ezüstéremmel gazdagodtunk -, és jó helyezések is születtek.

Romániában, Temesváron az International Standard Open 57 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott a középdöntőbe és a 11. helyet szerezte meg. Hegyes Bertalan és Farkas Boglárka a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyen végzett az elődöntőben. Dunai Bence és Horváth Petra Vanda a 45-48., Rozsnyai Márton és Tóth Boglárka a 49-57. lett.

Az Ifjúsági Standard Openen az 53 fős mezőnyben Kővágó Dávid és Peták Magdolna a 28., Dunai Bence és Horváth Petra Vanda a 47., Rozsnyai Márton és Tóth Boglárka a 49. helyen zárt.

Lengyelországban, Varsóban a Latin World Open 53 fős mezőnyében Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott az elődöntőbe és a 17. helyen végzett.

Spanyolországban, Bilbao-ban az International Standard Openen 38 páros indult, Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

Latin World Openen az 56 fős mezőnyben Horváth Kende Soma és Hajnal Regina a 33., Szabó Ádám és Fábián Anna a 36. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 14 fős mezőnyében Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Az Ifjúsági Standard Openen a 10 fős mezőnyben Szabó Ádám és Fábián Anna bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

A Senior II. Latin Open 47 fős mezőnyében - a világbajnokság másnapján - Kiss Mihály és Farkas Mónika bejutott a döntőbe és ezüstérmes lett egy spanyol páros mögött.

Csehországban, Usti nad Labem városában az International Standard Open 36 fős mezőnyében Popovics Richárd és Dénes Edina bejutott az elődöntőbe és a 16. helyet szerezte meg.

Az International Latin Openen 46 páros indult, Popovics Richárd és Dénes Edina itt is elődöntőbe jutott, a 23-25. helyen végeztek holtversenyben egy szlovák és egy német kettőssel.

A Senior IV. Standard Openen a 13 fős mezőnyben Králik János és Králik Jánosné a 12. helyen zárt.

(Forrás: WDSF)