WDSF Openek: bronzérem Csehországban

A hétvégén több WDSF Opent is rendeztek, magyar induló Csehországban és Ukrajnában volt. A cseh Brnóban egy bronzérem is született. A cseh városban az Openek mellett DSE Children Grand Prix versenyt is rendeztek, amelyen jól szerepelt a magyar utánpótlás, két bronzérem mellett jó helyezéseket is szereztek.

Csehországban, Brnóban a Standard World Open 96 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra a 27., Karikó-Tóth Tamás és Száraz Evelyn a 68-70. helyen végzett.

A Latin International Openen 82 páros indult, Dunai Bence és Horváth Petra Vanda a 36-38. helyen zárt.

Senior I. Standard Openen a 32 fős mezőnyben Kemény Tamás és Princz Nóra bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett egy német és egy francia kettős mögött.

Senior III. Standard Open 52 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika középdöntős volt, a 10. helyen végeztek.

A Senior IV. Standard Open 16 fős mezőnyében Králik János és Králik Jánosné a 15. helyen zárt.

A Junior II. Latin verseny 55 fős mezőnyében Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Kolozsváry Mátyás és Balogh Adél Emese a középdöntőben a 9. helyen végzett. A Junior II. Standard verseny 36 fős mezőnyében Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és bronzérmes lett.

A Junior I. Latin versenyen 42 páros indult, Bódis Botond és Kis Flamina Hanna az elődöntőben a 15. helyen végzett.  A Junior I. Standard verseny 25 fős mezőnyében a Bódis, Kis páros az elődöntőben a 20. helyen zárt. 

A Gyerek Latin verseny 19 fős mezőnyében Bódis Botond és Kis Flamina Hanna bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett. A Gyerek Standard versenyen a 15 fős mezőnyben a Bódis, Kis páros a középdöntőben a 11. helyen végzett. 

Ukrajnában, Kijevben a Standard World Openen a 72 fős mezőnyben Bencze István és Prozlik Anna az elődöntőről éppen lemaradva a 25. helyent szerezte meg.

Csehországban Sándor Zoltán és Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)